Moni pohtii mistä löytää seuraa varatulle. Nimittäin oma parisuhde ei aina toimi halutulla tavalla. Joskus sitä haluaa tuntea itsensä halutuksi, kun oma kumppani saattaa pitää parisuhdetta enemmän itsestäänselvyytenä. Siksi netistä löytyy runsaasti erilaisia deittipalveluja varatuille.

Miksi niin moni etsii seksiseuraa varatulle? Koska pettäminen on yleistä. Nykyaikainen ihminen saa vain harvoin kaiken haluamansa yhdeltä ihmiseltä. Seksuaalisuutemme on ylitsepursuavaa ja kaipaamme tyydytystä muiltakin kuin omilta kumppaneiltamme. Tutkimusten mukaan jopa noin puolet ihmisistä pettää puolisoaan elämänsä aikana. Osa nuorempana, osa vanhempana. Toiset avosuhteessa, osa avioliitossa. Voimme siis päätellä, että monogamia eli yksiavioisuus ei toimi kaikille. Varmasti se on hyvä valinta joillekin, mutta osa meistä kaipaa seikkailua. Seksiseuraa. Salasuhdetta. Varatulle.

Victoria Milan

Victoria MilanVictoria Milan on kukaties Suomen suosituin salasuhdesivusto. Täysin anonyymi treffipalvelu on tarkoitettu nimenomaan parisuhteessa oleville. Suomalaisia käyttäjiä sivustolla on tuhansia.

Sivusto on täysin anonyymi. Voit siis halutessasi blurrata (eli sumentaa) kuvistasi kasvot ja muut tunnistettavat piirteet. Osoite- tai henkilötietojasi ei näytetä kenellekään. Ja olet yhteydessä vain käyttäjiin, jotka olet ise valinnut.

Victoria Milan on anonyymi ja täysin turvallinen. Liittyminen on ilmaista.

Tinder

Kyllä, Tinder sopii myös varatuille. Toki suurin osa käyttäjistä näyttää palvelussa kasvonsa, joten periaatteessa joku tuttusi voisi löytää sinut sovelluksesta. Tinder ei ole siis anonyymi. Mutta se on suosittu. Käyttäjiä on tuhansittain Suomen jokaisesta kaupungista aina Helsingistä Turkuun ja Tampereesta Ouluun.

Tinder on suunnattu yhden yön juttuja etsiville, mutta sovelluksen kautta moni etsii myös pidempää parisuhdetta.

Cheating69

Cheating69Nimi kertoo kaiken. Cheating69 on ronski sivusto, jonka avulla suomalaiset (ja muut eurooppalaiset) voivat etsiä seuraa salaiseen suhteeseen. Palvelussa on kätevä aluehaku ja useita erilaisia hakufilttereitä, videochat, tekstiviestien lähettämismahdollisuus ja yksityisviestit. Lisäksi palvelun avulla voi keskustella toiselle osapuolelle myös webcamin kautta.

Sivustoa käyttävät varattujen lisäksi myös sinkut. Lisäksi sivustolle voivat rekisteröityä myös pariskunnat, jotka etsivät kolmatta pyörää tai kimppakivaa.

Profiilin luominen on ilmaista, mutta osa ominaisuuksista maksaa.

Happy Pancake

Ainut oikeasti ilmainen treffipalvelu Suomessa. Pannukakussa kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia, mutta sivusto on täynnä mainoksia. Vaikka mainokset ärsyttävätkin, on palvelulla tuhansia suomalaisia käyttäjiä laidasta laitaan. Eniten noin 20-50 vuoden ikähaarukassa.

Sivuston edellinen uudistus vei palvelua huonompaan suuntaan, mutta onneksi ilmainen tili pysyi yhä maksuttomana. Se ei maksa mitään – kyllä Happy Pancakea kannattaa ainakin kokeilla.

Suomi24

Suomalaiset eivät voi unohtaa Suomi24 treffejä. Sivustolla on käyttäjiä aivan h*lvetisti. Tosin miehiä on jopa 70 prosenttia kaikista rekisteröityneistä suomalaisita.

Suurien käyttäjämäärien myötä – ja laajojen ilmaisten ominaisuuksien takia – Suomi24 on hyvä paikka hakea seksiseuraa varatuille suomalaisille.

5 vinkkiä, joilla varattu löytää seksiseuraa

1. Ole aktiivinen

Kukaan ei ole ikinä löytänyt seksiseuraa odottamalla. Ota siis härkää sarvista, luo itsellesi profiili. Etsi sopivan oloisia käyttäjiä ja ota heihin yhteyttä. Flirttaa ja juttele. Kun hetki tuntuu sopivalta, pyydä tapaamista. Aktiivisuus on paras tapa löytää etsimäsi!

2. Ole rehellinen

Tämä ei tietystikään tarkoita, että sinun pitää kertoa kumppanillesi salasuhteesta. Ei. Vaan tarkoitamme muita palvelun käyttäjiä. Kerro siis palvelussa muille etsitkö yhden yön juttua vai pidempää salasuhdetta. Oletko naimisissa vai muunlaisessa suhteessa. Kerro mitä etsit: miestä, naista, sporttista, rentoa, pyöreämpää tai lihaksikkaampaa. Blondia, brunettia, tummaa vai vaaleaa. Kun olet tällä tapaa rehellinen, löydät todennäköisemmin haluamaasi seksiseuraa varatulle.

3. Muista anonyymiys

Vaikka oletkin rehellinen, kannattaa muistaa anonyymiys. Älä siis kerro sellaisia tietoja itsestäsi, joiden perusteella voisit paljastaa henkilöllisyytesi.

4. Lisää silti profiilikuva

Vaikka anonyymiys on tärkeää, kannattaa profiilikuva silti lisätä. Kuvalliset profiilit saavat monta kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Jos et halua paljastaa henkilöllisyyttäsi, lisää sellainen kuva, josta sinua ei voida tunnistaa. Osa palveluista (esim. Victoria Milan) tarjoaa myös ns. ”blur”-ominaisuuden, jonka avulla voit sumentaa kuvista kasvosi. Näin vartalosi ja olemuksesi näkyy, mutta kasvosi jäävät kätevästi piiloon.

5. Sovi tapaaminen julkiselle paikalle

Koskaan ei voi olla liian tarkka omasta turvallisuudestaan. Vaikka siis olisitkin jutellut toisella osapuolelle jo pitkään, kannattaa ensimmäinen tapaaminen sopia aina julkiselle paikalle kuten kahvilaan tai vilkkaaseen puistoon. Näin voitte tutustua toisiinne kasvotusten ennen kuin mahdollisesti siirrytte sovittuun paikkaan harrastamaan seksiä. Koska paikka on julkinen, on molemmilla vielä turvallinen olo kieltäytyä seksuaalisesta kanssakäymisestä. Muista, voit aina sanoa ei ja lähteä kotiin, jos toinen ei miellytä.

TLDR

  1. Mieti, onko salasuhde sinulle oikea ratkaisu. Joillekin se toimii, kaikille missään nimessä ei.
  2. Tutustu yllä mainittuihin treffipalstoihin ja valitse joukosta yksi tai useampia. Muista kuitenkin, että osassa palveluista premium-ominaisuudet maksavat.
  3. Kerro profiilissasi vain sellaisia tietoja, joiden perusteella sinua ei voida tunnistaa.
  4. Ole aktiivinen, avoimin mielin ja pidä hauskaa.
  5. Sovi ensitreffit aina julkiselle paikalle.

Näillä vinkeillä ja palstoilla toivottavasti löydät seksiseuraa varatulle!