Suihkuseksi: 9 vinkkiä miten harrastaa seksiä suihkussa

Miten harrastaa seksiä suihkussa

Suihkuseksi näyttää elokuvissa hyvältä, mutta oikeassa elämässä se saattaa olla epämukavaa, vaivaannuttavan liukasta ja joskus jopa mahdotonta saada maaliin asti.

Jos kuitenkin haluat harrastaa kumppanisi kanssa seksiä suihkussa, me kerromme miten siitä voi tehdä sekä nautinnollisempaa että hauskempaa.

Älkää siis turhaan liukastuko, vaan ottakaa nämä vinkit käyttöönne!

1. Käyttäkää silikoniliukuvoidetta

Vaikka nainen kävisi uskomattoman kuumana ja olisi aivan märkän (muutenkin kuin vedestä, heh heh), saattaa juokseva vesi huuhtoa luonnollisen liukkarin pois. Samoin käy tietysti myös vesiliukoisille liukuvoiteille. Siksi kannattaakin ottaa käyttöön silikonipohjainen liukuvoide, joka pysyy strategisissa paikoissa vaikka vettä virtaisikin paljon Vantaanjoessa.

2. Käyttäkää penkkiä

Jos teillä on pesuhuoneessa penkki tai tuoli, voi sen ottaa mukaan suihkuun. Penkin päälle on hyvä sekä istahtaa että nostaa esimerkiksi toiselta toinen tai molemmatkin jalat. Mitään hienoa kangassohvaa ei suihkuun kannata viedä, mutta joku simppeli jakkara käy hyvin.

3. Vältä suoraa suihkua alapäähäsi

Vaikka vesi tuntuukin välillä kivalta, ei vettä kannata suihkia naisen sukuelimiin ainakaan juuri ennen penetraatiota. Suihkuseksin paras vinkki on suunnata suihku jommankumman selkään, jolloin seksikkäitä vesipisaroita juoksee eroottisesti vartaloillanne, mutta teillä on riittävästi sekä kitkaa että luonnollista liukkautta.

4. Kokeilkaa seksileluja

Moni seksilelu on valmistettu niin, että niitä voidaan käyttää myös suihkussa tai kylvyssä (tarkasta lelun käyttöohjeista ennen kokeilemista). Suihkuseksiin sopivat osana muun muassa vibraattori (sormivibrat ja isommatkin) sekä vaikkapa erilaiset pumput (miehelle vaikkapa Bathmate). Tämä tuo vaihtelua ja antaa teille uusia tapoja tyydyttää toisianne!

5. Pitäkää asennot yksinkertaisina

Turvallisuus ennen kaikkea. Seinää vasten nojaaminen, cowgirl suihkun lattialla ja vaikkapa ratsastusta jakkaralla. Yksinkertaiset asiast toimivat. Ihmeelliset taivuttelut ja nostot kannattaa jättää makuuhuoneen puolelle, sillä vesi elementtinä ei ainakaan helpota akrobaattisuutta.

6. Nauttikaa näkymistä

Aika simppeli vinkki: vesi näyttää kivalta toisen vartalolla. Muistakaa siis ottaa riittävästi aikaa myös toistenne ihasteluun pelkän penetraation lisäksi.

7. Älkää olko liian rajuja

Vaikka BDSM ja dominointihommat ovatkin joskus kivoja, ne sopivat paremmin sänkyyn, jossa riskejä on vähemmän. Toisen rankaiseminen suihkussa voi olla sekä liukkauden että ihan vaan veden nielemisen takia ongelmallista.

8. Myös menkkojen aikana

Suihkuseksi sopii täydellisesti myös menkka-ajalle. Kaikki puhdistuu kätevästi ja verta ei jää molempien vartaloille roikkumaan.

9. Vie suihkuseksi muihin huoneisiin

Ei, emme tarkoita, että lähdet asentamaan uusia suihkuja.

Ajatuksemme oli, että suihkussa voi aloittaa seksin – esimerkiksi nauttia vain esileikistä – ja voitte siirtyä vaikkapa makuuhuoneen puolelle jatkamaan. Toistenne kuivattaminen voi olla osa esileikkiä – tai vaihtoehtoisesti voitte katsella toisianne, kun kuivatatte itseänne.

Nyt tiedät miten harrastaa seksiä suihkussa. Nämä vinkit auttavat loistavaan lopputulokseen ja nautinnolliseen suihkuseksiin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös