Säännöt yhden illan juttuun – seksietiketti x 4

Seksietiketti eli yhden illan juttujen säännöt

Kasuaalin seksin maailma on muuttumassa. Yhden illan jutut ovat yleistyneet ja tapoja hankkia seksiseuraa netistä on tarjolla enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Etenkin nuoremmat sukupolvet ovat avoimia kasuaaleille seksisuhteille – ja siksi lienee paikallaan listata myös hieman ”sääntöjä” yhden illan jutuille. Lue alta meidän ehdottamamme seksietiketti!

1. Älä johdattele

Aivan liian usein kasuaalit seksitreffit näyttävät samalta kuin oikeat treffit. Kaksi ihmistä tapaa netissä ja sopii tapaamisen esimerkiksi baariin. Ensin otetaan yhdet drinkit, jutellaan, flirttaillaan ja tutustutaan vähän. Jos homma tuntuu toimivan ja kemiat kohtaavat, saattavat nämä toisilleen lähes tuntemattomat siirtyä petipuuhiin. Joskus seksiin tosin ei siirrytä ensimmäisten treffien jälkeen, vaan tapaamisia tarvitaan muutamia, jotta toinen tulee tutummaksi ja luottamus kasvaa.

Ongelma? Joskus yksi osapuoli tykästyy toiseen ja haluaisikin seksiseuran sijasta kokeilla oikeita treffejä.

Siksi yhden yön jutuissa ja seksitreffeillä pitää olla täysin rehellinen: jos et halua tehdä seksisuhteesta parisuhdetta, älä johdattele toista siihen suuntaan. Älä puhu tunteista, älä käy liian monilla treffeillä ja älä puhu yhteisestä tulevaisuudesta, jos sinä haluat vain riehakasta seksiä.

2. Muista silti hurmata

Flirttaa ja ole ihana. Vaikka et halua seksiseurasi rakastuvan sinuun, on toimiva kemia ja miellyttävyys tärkeää. Tietysti, jos olet pokaamassa naista tai miestä baarista ja haluat vain yhden yön jutun, ei sitä kannata ehkä ihan ensimmäisenä sanoa. ”Haen vain seksiseuraa” saa monen katoamaan.

3. Selvinpäin on parempi

Usein kasuaalissa seksissä ongelmaksi muodostuu alkoholi. Etenkin, jos olette tavanneet baarissa ja päätätte yksinkertaisesti illan päätteksi lähteä yhdessä kotiin. Harvemmin sitä ainakaan pilkkuun asti selvinpäin jaksaa. Ja alkoholintäyteinen seksi ei ole yhtä nautinnollista kuin sekstaaminen selvinpäin.

Jos olette tavanneet netissä ja sopineet tapaamisesta, on 1-2 drinkkiä riittävästi. Esimerkiksi kahden viinilasillisen jälkeen olo on rentoutunut, mutta kaikki paikat toimivat kuten niiden seksissä pitääkin.

4. Panosta laatuun

Tämä on etenkin miehille tärkeää: Älä kiirehdi. Vaikka mies voikin tunkea kullinsa sisään ja tulla nautinnollisesti parissa minuutissa, on parempi ottaa seksille enemmän aikaa. Muista seksietiketti: molempien pitää nauttia. Käyttäkää aikaa esileikkiin. Flirttailkaa. Kiusatkaa toisianne. Antakaa oraalista nautintoa. Koskettakaa. Ja vasta kun kiihko on kuumimmillaan, ottakaa toisenne rajusti.

Nauti ja anna nauttia

Löysitpä yhden yön juttusi netistä tai baarista, älä siis johdattele ja valehtele – vaan ole rehellinen ja nauti seksistä pitkän kaavan kautta. Nämä säännöt, ”seksietiketti”, kannattaa muistaa!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös