Salmiakin makuiset kondomit – mustaa magiaa vai hirveä kokemus?

Salmiakin makuiset kondomit

No jopas jotakin, nyt olemme nähneet kaiken. Nimittäin salmiakin makuiset kondomit. Hauskasti mainostetut Sultan Salmiakki -kondomit ”sopivat suomalaiseen suuhun”. Ja olen melko varma, että muihinkin ruumiin aukkoihin.

Tietysti nämä Sultanit estävät sekä sukupuolitautien leviämisen että raskaudetkin – aivan kuten maustamattomatkin kortsut. Näissä maagisissa kortsuissa on kuitenkin salmiakin makuinen liukuvoide mukana, joten samalla kun suojaudut taudeilta ja ei-toivotuilta raskauksilta, voit nauttia suomalaisten suosikkimakeisesta. Menestys on varmasti taattu tässä maassa!

Sinänsä otsikkomme on hiukan hämäävä, sillä kondomit ovat värittömät – ja vain niiden pakkaus on musta. Kuten todettua, maku tulee liukuvoiteesta. Kortsut ovat lisäksi anatomisesti muotoiltuja ja istuvat suomalaiseen kulliin oikein makoisasti. Valmistusmateriaali on luonnonkumi eli lateksi.

Itse emme ole vielä päässeet maistamaan näitä kyseisiä kortonkeja, mutta lähipiirimme mukaan kokemus on aluksi hämmentävä, mutta lopulta nautinnollinen. Kaikin puolin.

Voit tilata salmiakkikondomit vaikkapa Kondomiverkkokauppa.fi:stä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös