Miten tienata rahaa cam girl model mallina

Kyllä, cam model ja webcam-malli tarkoittavat alastomuutta. Niin sanotut cam girl ja cam boy tai cam couple -mallit eivät todellakaan keikistele jossain suuren muotibrändin valokuvaussessioissa, vaan esiintyvät webkameran edessä kotonaan. Useimmiten tämä tarkoittaa alastomuutta ja monella webcam-sivustolla jopa suoranaista seksiä live-streamissä.

Tässä oppaassa löydät ohjeet tilin luomiseen ja rahan tienaamiseen cam model / girl:inä. Parhaat tytöt, parit ja miehet tekevät tuhansia euroja kuukaudessa – ja pienellä vaivalla sinunkin pitäisi päästä ainakin kymppeihin tai satasiin.

Jos siis ajattelet, että sinusta on webcam-esiintyjäksi, lue vinkit ja aloita rahan tekeminen jo tänään!

Mikä on cam girl tai cam model?

Webcam-malli eli cam girl tai cam model (myös mies tai pari) on henkilö tai pariskunta, joka esiintyy nettikameran välityksellä katsojille. Esitys voi olla mitä vain tanssimisesta strippaamiseen ja masturboinnista suoranaiseen penetraatioon.

Mitkä ovat parhaat Cam Model -sivustot esiintyjille?

Jos olet vasta aloittamassa omaa uraasi esiintyjänä, on tärkeää valita hyvä sivusto, johon rekisteröidyt. Hyvä sivusto on sellainen, jossa käyttäjiä on jo valmiiksi runsaasti – mielellään myös suomalaisia. Lisäksi hyvän sivuston täytyy tarjota esiintyjilleen mahdollisuudet hyviin tuloihin – eli palkkion pitää olla riittävä ja reilu. Tavallisesti palkkiot tulevat katsojien antamien tippien kautta ja katsojia voi kannustaa tippien antamiseen monella tavalla.

Me suosittelemme: Chaturbate

Tienaa webcam-mallina

Iso ja luotettava brändi. 322 miljoonaa kävijää joka kuukausi. Maailman suurin cam model -sivusto.

Ei kannata ajatellakaan mitään muuta. Chaturbate yksinkertaisesti on paras sivusto niin katsojille kuin esiintyjille. Täällä cam girl tai cam couple pääsee hyville tuloille olemalla reipas ja tekemällä omaa katsojakuntaansa kiinnostavia asioita aktiivisesti. Olipa se sitten mitä tahansa.

Mitä välineitä tarvitsen?

Jos haluat oikeasti olla hyvä esiintyjä ja tienata esiintymällä rahaa, pitää sinulla olla kohtuuhyvä tietokone, laadukas webcam ja nopea Internet-yhteys.

 1. Oma tietokone: olipa se sitten perinteinen iso pöytäkone tai läppäri. Suurimmalla osalla teistä varmasti on jo tällainen. Olisi hyvä, jos koneessasi on vähintään 2 gigaa RAM-muistia.
 2. HD-webcam: Kuvanlaatu on tärkeää. Jos siis oikeasti haluat panostaa tähän ja tienata rahaa cam model tai cam girl -esiintyjänä, on laadukas nettikamera tärkeä väline. Kukaan ei jaksa katsoa rakeista ja huonoresoluutioista esitystä. Onneksi hyvät kamerat eivät maksa enää paljoa. Niitä saa yleisimmistä elektroniikkaliikkeistä siedettävään hintaan.
 3. Nopea Internet-yhteys: Yhtä tärkeä kuin laadukas kamera. Laadukas pätkimätön kuva vaatii nopeaa Internet-yhteyttä. Jos sinun streamisi pätkii, siirtyvät katsojat helposti katsomaan muita esiintyjiä ja näin menetät rahaa. Varmista siis, että nettisi on riittävän nopea.

Pro Tip: Hanki seksivälineitä.

Ihan oikeasti. Esiinnyitpä yksin tai kumppanisi kanssa (tai jopa isossa ryhmässä), seksilelut tuntuvat kiinnostavan ihmisiä. On paljon mielenkiintoisempaa katsoa mallia, joka käyttää vibraattoria tai anustappia – kuin pelkkää sormilla masturbointia. Liukuvoiteesta ja seksikkäistä asuista ei myöskään ole haittaa.

Miten asetella esiintymisalue?

On tärkeää, että cam model -esityksesi tapahtuu tilassa, jossa on luonnollista esiintyä ja joka kiinnostaa yleisöäsi. Tässä muutama vinkki ja ohje.

 • Valitse paikka, jossa sinua ei keskeytetä kesken esityksen.
 • Pyri minimoimaan kaikki häiriötekijät. Näin katsojat keskittyvät vain sinuun, ei esim. taustalla pyörivään liikenteeseen tai sisään kävelevään kämppäkaveriin (paitsi jos hän on osa esitystä).
 • Varmista, että mikään taustalla näkyvä esine ei paljasta sinusta liikaa. Älä esimerkiksi jätä taaksesi tauluja, joissa näkyy kotikaupunkisi tai valokuvia, joissa näkyy tuttaviasi tai perheenjäseniäsi. Lisäksi kannattaa valita sellainen kohta, josta ei näy ulos.

Mitä tarvitsen rekisteröitymiseen?

Koska webcam-mallit ja esiintyjät tienaavat rahaa, pitää sinun varmentaa henkilöllisyytesi. Tietysti samalla sinun on todistettava, että olet yli 18 vuotta täyttänyt. Tämä on tärkeää.

Jos olet alle 18-vuotias, sulje tämä artikkeli välittömästi. Sinä et voi etkä laillisesti voi esiintyä.

Jos olet yli 18-vuotias, tarvitset kuvan tai skannauksen henkilöllisyystodistuksestasi. Osa sivustoista vaatii sekä passia että toista mahdollista todistusta, joihinkin riittää esimerkiksi pelkkä kuva ajokortista.

Chaturbatessa sinulta pyydetään 2 kuvaa: yksi ajokortistasi (tai passista) ja toinen itsestäsi ajokorttisi (tai passin) vieressä. Siis selfie, jossa näyt sekä sinä että ajokorttisi.

Miten näyttää ammattimaiselta?

Jos haluat oikeasti tienata rahaa cam modelina, pitää touhusi näyttää ja tuntua ammattimaiselta. Tärkeimmät tekijät ovat laadukas videokuva (stream), valaistus ja esiintymisessä käytettävät lisävälineet kuten asut ja seksilelut.

Hanki siis esiintymistä varten oma erillinen spottivalo ja testaa erilaisia asetuksia – sekä valon vahvuuden ja suuntaamisen kanssa. Esimerkiksi meikkaajien keskuudessa suosittu Ring Light toimii myös cam model -esiintyjille. Luonnon valo on myös hyvä valinta, mutta vaikea saada juuri sopivasti esiintymisalueelle.

Koska tarkoitus on vietellä katsojia eroottisesti, ovat erilaiset asut aina fetissiasuista seksikkäisiin alusasuihin hyvä idea. Tietysti joskus voit esiintyä ihan verkkareissakin, mutta kannattaa testata miten esimerkiksi pitsialusasut tai erilaiset rooliasut toimivat juuri sinun yleisöllesi.

Kuten aikaisemmin todettua, seksilelut ovat myös tärkeä osa mielenkiintoista cam girl -esitystä. Siksi kannattaakin tilata muutama dildo ja vibraattori seksikaupasta ihan vaan testiksi. Yksi tärkeimmistä seksileluista on LOVENSE, jonka voit yhdistää suoraan Chaturbateen. Siis, laitat Lovense-vibraattorin sisääsi (valitse itse mihin reikään) ja aktivoit sen. Tämän jälkeen katsojasi voivat vaikuttaa vibraattorin värinään antamalla sinulle tippiä. Siis kävijä antaa tipin ja vibraattori lähtee automaattisesti käyntiin.

Sinä tienaat rahaa ja sekä sinä että katsojasi nauttivat.

Cam Model hyvät ja huonot puolet

Plussaa

 • Tienaat rahaa: kyllä, hyvät esiintyjät voivat oikeasti tehdä kunnon tiliä.
 • Sinusta voi tulla minijulkkis: osa esiintyjistä oikeasti saa itselleen faneja, jotka katsovat esityksiä jopa päivittäin.
 • Olet oma pomosi: voit esiintyä milloin ja miten haluat.
 • Tee rahaa nukkuessasi: Voit Chaturbatessa myös luoda videoita ja kuvia, joita fanisi voivat ostaa. Näin voit tienata jopa sellaisina aikoina, kun et itse ole online.

Miinusta

 • Tutut saattavat arvostella: tietysti todennäköisyys siihen että äitisi tai naapurisi näkee sinut esiintymässä on pieni, mutta niin voi käydä.
 • Kuvasi leviävät ympäri nettiä: periaatteessa on mahdollista, että esityksiäsi voidaan ladata muillekin sivustoille, vaikka se onkin laitonta ja omistat itse kaikki oikeudet esitystesi materiaaliin.
 • Tienaaminen vaatii työtä: yksikään cam-tyttö, mies tai pari ei tienaa tuhansia ensimmäisellä viikollaan. Fanikunnan kasvattaminen ja erilaisten nyanssien oppiminen vaatii aikaa.

Opi muilta

Yksi hyvä tapa päästä alkuun webcam-mallin hommissa on muiden suosittujen esiintyjien vakoilu ja matkiminen. Katso mitä he tekevät ja pohdi, voitko oppia jotakin. Ilmeitä, elkeitä, ääntelyjä tai miten he esimerkiksi hankkivat tippejä.

Onko minun pakko olla alasti tienatakseni?

Ei. Totuus tosin on, että eroottiset mallit tienaavat enemmän kuin pelkästään chattailevat ja flirttailevat. Toki keskusteluseuraakin etsiviä ihmisiä löytyy, joten silläkin voi tehdä rahaa.

Jos haluat tienata nettikameran avulla ja tehdä töitä kotoa, oletko harkinnut pelien streamaamista? Pelaa esimerkiksi Counter-Strikea, Fortnitea tai muita suosittuja online-pelejä ja lähetä live-streamiä vaikkapa Twitchin kautta. Myös pelistreamaajat nimittäin tienaavat nykyään rahaa – ja paljon – jos he ovat suosittuja.

Miten pääsen alkuun?

Rekisteröidy Chaturbateen. Täytä pyydetyt tiedot ja aloita lähetys. Opit varmasti pikkuhiljaa mitä kannattaa ja ei kannata tehdä. Tekemällä oppii, kuten sanonta kuuluu.

Aloita siis live video stream ja tienaa rahaa cam model tai cam girl -esiintyjänä!