9 tapaa saada kovempia erektio – kokeile kotona!

Tavat saada kovempi erektio kotikonstein

Penis on herkkä vaikutuksille. Toisinaan se innostuu kuin itsestään, joskus tuntuu siltä kuin se ei ikinä kovettuisi kunnolla. Ulkoisilla tekijöillä, kuten kuntoilulla ja ruokavaliolla on suuri vaikutus erektion kovuuteen. Ja jokainen mies tietää, että väärässä tilanteessa löysä penis on turhauttavaa. Toki on selvää, että aivan jättimäinen erektio ei onnistu joka kerta, mutta tässä artikkelissa annamme 9 vinkkiä miten hankkia kovempi erektio kotikonstein ilman lääkkeitä.

1. Kokeile penisrengasta

Penisrenkaat auttavat sinua ylläpitämään erektiota. Penisrengas asetetaan peniksen varren ympärille ja sen tehtävä on estää veren pääseminen pois peniksestä. Mitä enemmän vehkeessä on verta, sitä kovempi erektio.

Seksikaupoista löytyy erilaisia penisrenkaita aina kovista yhden koon renkaista vibralla varustettuihin, säädettäviin ja venyviin asti. Valitse oma suosikkisi!

2. Treenaa

Kuntoilu parantaa verenkiertoa. Parempi verenkierto tarkoittaa kovempaa erektiota. Lisäksi treenaminen lisää kehon typpioksiditasoja, mikä auttaa ylläpitämään erektiota.

Juoksu, kävely ja punttisali ovat oivia valintoja. Pyöräily vastaavasti voi olla huono valinta, sillä satulassa istuminen saattaa surkastuttaa välilihan alueen hiussuonistoa.

3. Lopeta tupakointi

Tutkimusten mukaan tupakointi sekä aiheuttaa impotenssia että heikentää erektion vahvuutta ja kokoa. Lisäksi tupakoitsijat ovat keskimäärin tyytymättömämpiä seksielämäänsä kuin tupakoimattomat. Jos poltat, lopeta heti ja saat kovemmat erektiot palkinnoksi.

4. Juo kahvia

Teksasin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan noin 2-3 kuppia kahvia päivässä voi auttaa hankkimaan kovemman erektion. Pistä siis pannu kuumaksi!

5. Hanki vasektomia

Jos olet jo hankkinut riittävästi lapsia, voi vasektomia olla hyvä idea. Henkisistä syistä. Osalla lapsensaanti-iän ohittaneista miehistä on pelko kondomin tai muun ehkäisyn toimimattomuudesta. Tämä stressi vaikeuttaa erektion saamista. Vasektomian varmuus on 99,9 % – joten jos et enää ajatellut hankkia lapsia, saattaa vasektomia auttaa vähentämään stressiä vahingoista.

6. Ole uskollinen

On yleistä, että pettäneet miehet alkavat kärsiä erektio-ongelmista. Syy on tietysti stressissä ja syyllisyydentunnossa. Älä petä ja erektiosi on kovempi.

7. Laihduta

Diabetes on suuri erektio-ongelmien aiheuttaja. Diabetes aiheuttaa verisuonten rappeumaa ja vähentää signaalien kulkemista kehosi hermopäätteissä. Näin lopputuloksena on tunnoton löysä kulli. (Jopa 50 % diabetesta sairastavista miehistä kärsii impotenssista.)

Paras tapa taistella diabetesta vastaan on laihdutus. Pudota painoa ja kullisi kiittää.

8. Kävele enemmän

Kyllä, tämä liittyy yllä mainittuun kuntoiluun, mutta ansaitsee silti oman kohtansa. Tutkimukset ovat osoittaneet että vain 3 kilometriä päivässä kävelevillä miehillä on puolet vähemmän erektio-ongelmia kuin 0 km kävelevillä. Nouse siis pois sohvalta tai toimistotuoliltasi ja lähde kävelylle.

9. Nuku riittävästi

Penis tarvitsee unta. Yhden pitkän yön aikana saatat saada noin 3-5 pitkää tunnin mittaista erektiota. Näiden erektioiden tarkoitus on pitää peniksesi terveenä ja antaa sille paljon hapekasta verta. Teoriassa mitä enemmän sinulla on unierektiota, sitä elastisemmaksi peniksen kudokset muokkaantuvat ja sitä kovempia erektioita saat hereilläkin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös