12 kesädeitti-ideaa – sovi treffit kesällä tänne

Kesän parhaat treffi-ideat

Kesällä hormonit hyrrää, kaikkialla tuntuu olevan pariskuntia ja romantiikka kukoistaa. Kesä onkin parasta aikaa lähteä treffeille. Joko jonkun aivan uuden tuttavuuden kanssa tai vaikka oman aviopuolison kanssa. Tässä artikkelissa annamme sinulle 12 mahtavaa kesädeitti-ideaa!

1. Piknik puistossa

Perinteistä, mutta toimii aina. Raikas ilma, hyvät eväät ja maassa istuminen. Sekä kukaties pullollinen maukasta viiniä. Piknik on aina toimiva ja romanttinen treffi-idea.

2. Jalkapallopeli

Tämä toimii, jos tiedät toisen olevan kiinnostunut urheilusta. Urheilutapahtumissa energiatasot ovat korkealla ja jos itse peli ei kiinnosta, voi ennen matsia, taukojen aikana ja matsin jälkeen nauttia esimerkiksi olutta ja drinkkejä.

3. Seinäkiipeily

Suomen kesään sopivaa sisäliikuntaa tarjoaa seinäkiipeily, joka on vahvassa nosteessa. Seinällä kiipeily on oiva paikka osoittaa omaa urheilullisuuttasi ja samalla pääset katselemaan treffiseuraasi tarkemmin tämän kiivetessä.

4. Ulkoilmakonsertti

Musiikkia, ihmisiä ja virvokkeita. Ulkoilmakonserteissa on taikaa. Viettäkää ulkona koko ilta ja nautiskelkaa saman tien kauniista auringonlaskusta.

5. Kirpputori

Kirpputori on mielenkiintoinen treffi-idea etenkin, jos itse tykkäät ostaa käytettyjä tavaroita. Näin näet miten seurasi shoppailee ja nauttiiko hän ostosten teosta vai stressaantuuko hän lopullisesti.

6. Seilaamaan

Jos satut omistamaan venee ja tiedät miten sitä käsitellään, on merille lähteminen täydellinen kesädeitti-idea. Kesätreffit saaristossa ovat romanttisia aamusta iltaan. Pidä vain huoli, että kaikki menee hyvin ja ette joudu merihätään.

7. Jätskikiskalle

Kun ulkona porottaa kuuma auringonpaiste, on jäätelö paras lääke kuumotukseen. Samalla opitte toisistanne uutta: mikäköhän seuralaisesi lempimaku on? Jos olette jo käyneet muutamilla treffeillä, voi olla hyvä idea pyytää pientä maistiaista toisen annoksesta.

8. Pyöräretki

Jatkamme kuntoiluteemalla! Suomi on pullollaan mahtavia pyöräreittejä aina kaupungista metsiin asti. Nauttikaa ulkoilmasta, toistenne seurasta ja tuulesta hiuksissanne. Muistakaa kypärät!

9. Huvipuisto

Ei se halvin vaihtoehto, etenkään, jos meinaatte juosta laitteissa. Moneen huvipuistoon pääsee kuitenkin suhteellisen edullisesti sisään. Pelatkaa pelejä, tähyilkää ympäristöä maailmanpyörästää ja katsokaa kumpi ottaa enemmän iskuja vastaan törmäilyautoissa (ainiin, nykyään niissä ei taideta enää edes törmäillä).

10. Kasvitieteellinen puutarha

Kasvit viehättävät aina. Ja ovat täydellistä Instagram-materiaalia. Pakatkaa mukaan vaikka vähän eväitä ja istahtakaa puutarhan penkille ihastelemaan kasvikunnan väriloistoa ja kauniita perhosia.

11. Olutmaistelu

Kyllä! Tästä pitävät etenkin miehet. Ja toki moni nainenkin. Oluthuoneella vierailu tai oikeaan oluen maisteluun osallistuminen on mahtava kesätreffi-idea, joka sekä rentouttaa että kutkuttaa makuhermoja.

12. Lautta-ajelu

Vesille on taas päästävä! Erilaisia lautta-ajeluita löytyy rannikolta aina Helsingistä, Turusta kuin Oulustakin sekä tietysti sisämaasta Saimaalta. Kauniissa meri- ja järvimaisemissa juttu luistaa.

Romanttista kesää kaikille!

Nämä 12 mahtavaa kesädeitti-ideaa tarjoavat varmasti jokaiselle jännittävää ja hauskaa tekemistä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös