12 vinkkiä esileikkiin: näin tyydytät naisen

Esileikki vinkit ja miten tyydyttää nainen

Esileikki on lämmittelyä. Vähän sama asia kuin kevyt alkulämpö tai dynaaminen venyttely ennen suurta urheilutapahtumaa. Vain lämmittelemällä oikein, voit menestyä. Ja siksi esileikki on tärkeää, jos haluat tyydyttää naisen kunnolla. Tästä artikkelista löydät X vinkkiä esileikkiin.

1. Hieromalla hekumaan

Ennen itse päätapahtumaa on tärkeää saada veri virtaamaan. Hierominen on sekä romanttista, eroottista että fysiologisesti erinomainen tapa saada veri liikkeelle. Hiero naisen jalkoja aina reiden yläosasta nilkkoihin asti. Hieronnan ei tarvitse olla erillinen tapahtuma, vaan voit aloittaa sen samalla kun suutelette tai esimerkiksi istuessanne vielä sohvalla Netflixin edessä.

Kun homma etenee ja vaatteet vähenevät, muista hieroa aktiivisesti myös naisen sukuelinten ympäriltä. Sisäreisistä, häpykummulta ja myös aivan häpyhuulten reunoilta.

2. Kysy, mistä nainen pitää

Tämä on toimiva taktiikka etenkin, jos ette ole tunteneet jo vuosikausia. Useimmat naiset arvostavat sitä kun miehet haluavat tyydyttää heitä. Kun nainen huomaa sinun olevan kiinnostunut ja tekevän töitä, hän varmasti toimii samoin. Kysymällä naisen toiveista, te molemmat myös kuvittelette päässäänne naisen kertomat asiat – mikä itsessään jo lisää kiihottumista. Mielenne ovat aseita!

3. Panosta laatuun, älä määrään

Älä yritä tehdä liikaa ja räplätä naisen jokaista nippeliä ja nappulaa. Jos olette olleet suhteessa jo pidempään, tämä tarkoittaa myös keskittymistä esileikkiin eikä vain ”pakollisten liikkeiden tekemistä” ennen penetraatiota. Pidä siis mielesi mukana pelissä ja keskity liikkeisiin, joista tiedät naisen pitävän. Sisäreisien silittelyyn, kevyeen suuteluun, takapuolen hentoon hieromiseen ja naisen kropan kehumiseen. Yksi asia kerrallaan.

4. Aloita rauhassa

On tärkeä ymmärtää, että naisen klitoris on erittäin herkkä elin. Hyökkääminen suoraan klitoriksen kimppuun on todennäköisesti naiselle epämukavaa. Kuten todettua, hiero ensin naisen jalkoja, hyväile hänen häpyhuuliaan ja etene pikkuhiljaa klitorishuppuun. Vieritä sormiasi hellästi ja hitaasti pitkin klitoriksen hupun reunoja.

Kun annat klitorikselle huomiota oraalisen seksin aikana, kannattaa toiminta jaksottaa. Keskity klitorikseen kokonaan – ja sitten anna sen olla hetki rauhassa – keskity taas kokonaan klitorikseen – ja anna sen taas rauhoittua. Klitoris ”pitää kiusoittelusta”. Anna sille siis painetta nuolemalla tai imemällä, ja anna sen rauhoittua ennen uutta stimulaatiota.

5. Kokeile uusia liikkeitä

Uudet liikkeet ja asennot pitävät elämän jännittävänä. Myös esileikin. Yksi tämän hetken suosituimmista trendeistä on ns. Kivin Method, jossa suuseksiä annetaan 90 asteen kulmassa. Siis vastaanottava nainen selällään ja antava osapuoli makaa sivuttain. Nuoleminen tapahtuu siis sivulta sivulle eikä ylhäältä alas. Kokeilkaa suuseksin antamista myös esimerkiksi uusissa tiloissa (sängyn sijaan sohvalla, suihkussa, keittiössä, mökillä, saunassa jne) ja erilaisissa asennoissa (esim. 69, Kivin Method, takaapäin, kyljellään ja niin edelleen).

6. Kokeile 8-tekniikkaa

Kasi eli 8-tekniikka on juuri sitä mitä luulet sen olevan: antava osapuoli nuolee naisne klitoriksen ympäriltä numeron 8 muotoista reittiä. Muista aloittaa ensin kevyellä suutelemisella ja imemisellä. Kun klitoris on turvonnut, ota se hieman paremmin esiin sormenpäilläsi ja aloita kahdeksikon nuoleminen.

7. Muista koko kroppa

Naisen vartalossa on paljon muitakin erogeenisia alueita kuin vain hänen genitaalinsa. Näistä tärkeimmät ovat niska, reidet ja rinnat. Kuten todettu, paras vinkkimme on aloittaa esileikki hitaasti esimerkiksi hyväilemällä ja hieromalla näitä alueita. Älä kuitenkaan unohda lämmittelyn jälkeenkään naisen niskaa, selkää, korvia, vatsaa, ranteita ja sisäreisiä. Nuole, näyki ja hiero!

8. Kokeilkaa seksileluja

Jos vibraattorit eivät ole vielä tuttuja, nyt on aika tutustua! Vibra pystyy asioihin, joihin sormet ja kieli eivät yksinkertaisesti pysty. Erilaisia vibraattoreita on useita aina isommista sauvahieromalaitteista pienenpiin minivibroihin. Kannattaa valita seksilelut yhdessä puolison kanssa. Valinta ja seksilelujen selaaminen itsessään on kiihottavaa ja saa mielikuvituksen valloilleen.

9. Vältä liikaa puhumista

Vaikka aluksi kysyisitkin mistä nainen pitää, on liiallinen puhuminen valtava turn off. Varsinkin kliseiset lauseet kuten ”ime sitä”, ”who’s your daddy” tai ”ohhhh beibi”. Jos haluat sanoa jotakin, valitse yksi naisen ruumiinosa ja kerro hänelle kuinka seksikäs se on – tai kerro millaisen fantasian haluaisit tuolla osalla toteuttaa.

10. Seuraa naisen reaktioita

Suurimmassa osassa tapauksia me pystymme jollain tavalla arvioimaan nauttiiko toinen esileikistä vai ei. Seuraa siis naisen reaktioita. Kiemurteleeko hän kivusta vai nautinnosta? Jos nainen esimerkiksi näyttää selvästi hölmistyneeltä, kun sinä yrität puhua tuhmia – tuki turpasi ja kokeile jotakin muuta.

11. Muista suudelmat

Usein suuteleminen on yksi iso askel esileikissä kohti vaatteiden riisumista ja penetraatiota. Suudelmien ei tarvitse kuitenkaan loppua, kun vaatteet otetaan pois. Etenkin, jos tunnet naisen jotenkin menettävän kiinnostustaan ja intoaan, siirry takaisin suuteluun. Muista kuitenkin, että suudelmissa kyse on tunteesta – ei kielen tunkemisesta toisen nielurisoihin. Jokaisen suudelman ei tarvitse olla kielisuudelma (toiset tykkäävät, toiset eivät). Tai edes koskettaa naisen huulia. Suutele hänen kaulaansa, selkäänsä tai vaikka takapuolta.

12. Joskus esileikkiä ei tarvita

Vinkki numero 12 on hieman ristiriitainen kaikkeen aikaisempaan peilattuna. Jos kuitenkin olette olleet parisuhteessa jo pitkään ja molemmat haluavat esimerkiksi ottaa pikapanot suihkussa, ei esileikkiin tarvitse aina käyttää kymmeniä minuutteja. Joskus on ihan OK siirtyä suoraan penetraatioon. Tämä kuitenkin edellyttää, että tunnette toisenne jo valmiiksi hyvin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös