Millainen hieromasauva aloittelijalle? Ensimmäisen dildon ostaminen

Ensimmäinen dildo aloittelijalle

Oletko ostamassa ensimmäistä dildoasi tai vaikkapa hieromasauvaa kaverillesi, joka on vielä täysi aloittelija? Hienoa! Me haluamme kannustaa sinua ja auttaa sinua löytämään sen parhaan mahdollisen aloittelijalle sopivan hieromasauvan.

Ensinnäkin, kannattaa muistaa, että seksilelujen ostaminen ei ole mitään rakettitiedettä. Se on helppoa. Vaihtoehtoja on paljon, mutta valitset omaan silmääsi sopivimman, teet tilauksen ja nautiskelet. Seksilelujen käyttö ei myöskään ole mitenkään hävettävää. Tuhannet ja tuhannet suomalaiset käyttävät leluja päivittäin, vaikka eivät siitä välttämättä työkavereille tai naapureille huutelekaan.

Sitten itse asiaan eli ensimmäisen dildon ostamiseen ja valintaan.

Minkä kokoinen dildo sopii aloittelijalle?

Riippuu hieman siitä mitä olet aikaisemmin laittanut sisääsi. Jos olet esimerkiksi tottunut harrastamaan seksiä isomunaisen miehen kanssa, voit helposti tilata isommankin vempeleen vaikka se olisikin ensimmäisesi. Tottumustesi lisäksi kokoon vaikuttaa tietysti omat mieltymyksesi: tuntuuko mielestäsi vaginan venyminen ja täyttyminen paremmalta kuin vaikkapa G-pisteen tarkka stimulointi?

Jos haluat tarkempaa stimulaatiota G-pisteellesi, on legendaarinen Kaalimato hyvä valinta. Jos haluat varmasti tukevan, mutta kooltaan sopivan, tilaa esimerkiksi 15 senttinen G-Girl Style Realistic Dong, joka on varustettu imukupilla. Tämä on kaunis malli, joka on sopivan kapea pienempiinkin aukkoihin (voidaan käyttää anaalissakin).

Minkä muotoinen on hyvä hieromasauva?

Riippuu mihin käyttöön hieromasauvan haluat. Jos pidät enemmän G-pisteen kiihottamisesta, kannattaa valita taivutetulla kärjellä varustettu kiihotin. Jos haluat aidon oloisen ja näköisen vehkeen, tilaa oikeaa penistä muistuttava tekopenis.

Aloittelijan ensimmäiseksi hieromasauvaksi kannattaa kuitenkin valita suhteellisen sileäpintainen ja vain kevyesti muotoiltu tuote. Erittäin nystyräiset tai juovitetyt tuotteet stimuloivat vahvemmin ja voivat olla aloittelijalle epämukavia.

Mikä on tavallisen dildon hinta?

Kaikkea muutamasta kympistä (esimerkiksi alkaen 19,90€) kymmeniin ja jopa satoihin euroihin. Useimmat hienot vibraattorit ovat noin 39,90€ tasoa. Luksusdildot ovat sitten muutaman sadan euron hintaluokassa.

Mikä materiaali on paras ensikertalaiselle?

Suosituin materiaali on silikoni. Silikoni kestää pitkään vähäisellä hoidolla. Huokoisemmat materiaalit kuten jelly keräävät helposti bakteereja ja ilman antaumuksellista puhdistamista voivat mennä pilalle. Muovi, lasi ja metalli ovat helppoja puhdistaa – mutta ne ovat aloittelijalle ja ensimmäiseksi dildoksi liian kovia. Me suosittelemme valitsemaan silikonisen dildon. Muista, että silikonin kanssa saa käyttää vain vesipohjaista liukuvoidetta.

Pitääkö sauvassa olla myös vibraattori?

Niin, dildoja on sekä vibraattorilla että ilman. Oikeastaan kyse on puhtaasti mielipiteestä. Me tavallisesti suosittelemme ostamaan yhden molempia ja testaamaan itse.

Mitä eroa on dildolla ja hieromasauvalla?

Tavallisesti hieromasauva tarkoittaa sekä dildoa että vibraattoria. Dildo vastaavasti on tavallisesti aidon näköinen tekopenis, joka voi olla joko vibraattorilla varustettu tai ilman. Vibraattori vastaavasti tarkoittaa aina tuotetta, jossa on sisällä moottori, joka saa seksilelun värisemään.

Aloittelijan ensimmäinen dildo voi siis olla melkein mitä vain oman makusi ja tottumustesi mukaisesti. Superisoa jättidildoa tai erittäin vahvasti muotoiltuja tai nystyröityjä hieromasauvoja emme kuitenkaan suosittele ensikertalaiselle – jos et ole aivan varma mitä olet tekemässä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös