7 deittisovellusta, joista löydät juuri oikeanlaista seuraa

Ollaan ihan rehellisiä. Töiden, treenaamisen, kotitöiden ja opiskelun ohessa on välillä todella rasittavaa lähteä etsimään seksiseuraa tai elämänsä rakkautta kaupungin kaduilta ja kuppiloista. Siksi on keksitty nettideittailu ja supersuositut deittisovellukset, jotka voit ladata kätevästi puhelimeesi.

Tässä artikkelissa esittelemme 7 suosittua deittisovellusta, joita sinunkin kannattaa kokeilla, jos haluat löytää seuraa vaikkapa kahville tai petipuuhiin.

1. Tinder: Kaikki tietävät Tinderin ja syystäkin. Tätä kautta on alkanut niin moni kiihkeä ilta kuin pidempi parisuhdekin. Vasemmalle, vasemmalle, oikealle, vasemmalle. Tiedätkin varmasti jo miten ”swipe” eli ”svaippaaminen” toimii. Vaikka Tinder on lähtökohtaisesti sovellus seksiseuran etsimiseen, on sen kautta alkanut paljon oikeitakin parisuhteita.

2. Grindr: Kautta aikojen ensimmäinen sijantitietoa eli geolokaatiota hyödyntänyt deittisovellus! Kyllä. Grindr on se aito ja alkuperäinen. Tosin tämä sovellus on keskittynyt homo, bi ja transmiesten deittailuun. Yhä edelleen Grindr on homoille paras deittisovellus.

3. Bumble: Tässä deittisovelluksessa on yksi erikoisuus – matchit nimittäin katoavat 24 tunnissa, jos te ette aloita keskustelua ennen sitä. Lisäksi heteropareilla vain naiset voivat aloittaa keskusteluita. Näin miesten turha p*skanjauhanta on karsittu pois ja keskusteluja käydään vain tilanteissa, joissa oikeasti näyttäisi olevan molemminpuolista keskustelua.

4. Happn: Kyllästyttääkö etäisyys Tinderissä? Ovatko kaikki matchisi liian kaukaa? Ei Happn:ssä. Näet sovelluksessa vain niiden käyttäjien profiilit, joiden kanssa olet ollut lähekkäin – esimerkiksi kävellyt kadulla vastaan. Aikajanallasi myös näet mihin aikaan olet heihin törmännyt – ja montako kertaa.

5. Hinge: Yhdistää Facebookin deittailuun. Hinge nimittäin etsii sinulle sellaisia deittikumppaneita, joiden kanssa teillä on yhteisiä Facebook-ystäviä. Lisäksi Hingeen saat itse lisättyä erittäin runsaasti tietoa itsestäsi. Kattavasta profiilista voi olla apuakin!

6 Scruff: Jos olet mies ja diggaat karvaisista miehistä, Scruff on sinun sovelluksesi. Deittisovellus on hyvin samanlainen kuin Grindr, mutta suunnattu karvaisemmille kavereille.

7. Victoria Milan: Kyllä, supersuosittu varattujen salaseurasivusto Victoria Milan on nyt myös mobiilisovellus. Lataa Victoria Milan -sovellus helposti Google Play:stä tai Applen App Storesta. Tämä on paras deittisovellus, jos etsit salasuhdetta tai muuten salaista seksiseuraa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös