Coconut-seksi: Kyllä, kookos on nyt seksivinkki

Coconut seksi vinkki

Tämä seksivinkki lähti liikkeelle kenialaisten naisten keskuudesta. Ja vaikka se kuulostaa tavaushaasteelta, on kookos-seksistä tullut nyt jo oikea viraalihitti ja ilmiö.

Mikä ihmeen coconut?

Mies alle, nainen päälle. Mieluummin kasvot kohti miehen kasvoja, tosin sillä ei ole lopputuloksen kannalta niin suurta väliä.

Nainen käyttää lanteitaan ja yrittää kirjoittaa sanan ”coconut”.

Kyllä. Tämä oli se vinkki. Kookosseksiä. Tämä seksivinkki lähti liikkeelle kenialaisten naisten paikallisesta Facebook-ryhmästä. Vinkistä tuli viraalihitti ja nyt koko Internet on täynnä erilaisia memejä coconut-seksistä. Ja tietysti siitä, että miten helppoa ”c-o-c-o-n-u-t” on tavata väärin.

Miksi liike toimii? Vai toimiiko coconut? Tietysti perinteisen ylösalas edestakas -liikkeen lisäksi kannattaa kokeilla jotakin muutakin. Coconut-sanan kirjaimet ovat sen muotoisia, että naisen liikkeeistä päällä tulee soljuvia ja pehmeitä, mutta silti erilaisia kuin mihin moni on perinteisesti tässä asennossa tottunut.

Suosittelemme kokeilemaan kotona. Vain kokeilemalla tiedät toimiiko coconut-seksivinkki sinulle.

ps. Pornotähti Beaux Banks kommentoi asiaa näin: unohda kookos. Kirjoita kokonaisia lauseita.

pps. Emme suosittele kokeilemaan suomalaisen kookos-sanan kirjoittamista. Toki sen o:t ja s ovat pyöreitä ja sulavia, mutta emme tiedä miten hyvin kaksi k:ta toimii sängyssä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös